Stay connected:

Wimperextensions & Lash lift

Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

Wimperextensions mogen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden i.v.m het uitharden van de lijm. Houdt hier ook rekening mee met douchen. Niet te lang en niet te heet vanwege stoom, ook de sauna is uitgesloten. Na het uithardingsproces kunt u gerust een keer naar de sauna.

• Borstel elke ochtend de wimpers met de wimperborstel die u heeft meegekregen van uw styliste. Na het wassen van uw gezicht dept u de wimpers zachtjes droog. Borstel ze pas door wanneer ze volledig droog zijn om het uittrekken te voorkomen.

• Wimperextensions mogen niet worden gepermanent of met de wimperkrultang behandelt worden. Verder raden wij af om aan de wimpers te trekken. Ga er voorzichtiger mee om dan met uw natuurlijke wimpers.

• Producten op oliebasis zijn funest voor de wimperextensions! Olie tast de lijm aan en maakt dat de wimperextensions sneller uitvallen. Gebruik alleen cosmetica op waterbasis. Denk dan aan eyeliner en foundation.

• Laat de wimperextensions professioneel verwijderen om beschadiging aan de natuurlijke wimpers te voorkomen.

Hoe verzorg ik mijn Lash lift?

Vermijd voor de eerste 48 uur oogmake-up.

Vermijd voor de eerste 24 uur direct contact met water.
Denk aan: douchen, zwemmen, make-up verwijderen, de sauna en stoombaden e.d

Vermijd voor de eerste 24 uur sporten.
Denk aan: overmatig transpireren, douchen na het sporten e.d

Na 48 uur kunt u mascara op waterbasis gebruiken

Wij raden af om de wimpers extra te krullen met een wimper kruller

Gebruik de door de styliste aanbevolen wimper- en wenkbrauw conditioner voor verzorging.

Wilt u het mooie resultaat behouden, dan adviseren wij u na 4 weken de behandeling te herhalen.

Tandenbleken

Doet tanden bleken pijn?

Soms, er kan enige gevoeligheid aan de tanden ontstaan bij verschillende bleekmethoden, dit is overigens slechts tijdelijk. Bij Nails and Beauty by Renee kunnen we dit nagenoeg uitsluiten door te werken met de nieuwste behandelingstechnieken.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Als eerst vul je het intakeformulier in en krijg je een gratis consult met onze tandcosmeticus. Na dit consult worden je lippen ingesmeerd en wordt de mondspreider geplaatst, nu kan de voorbehandeling beginnen. Er wordt activator en whitening gel op je tanden aangebracht en de led-lamp wordt gedurende 20 minuten per sessie aangezet.

Hoe lang blijven mijn tanden wit na het bleken?

Dit is afhankelijk van de soort behandeling, het onderhoud en je consumptiegedrag. Gemiddeld blijft het resultaat 6 tot 24 maanden, hierna loopt het resultaat geleidelijk terug over een periode van enkele jaren.

Wat kan ik na het tanden bleken doen om mijn tanden wit te houden?

Naast goed poetsen raden wij aan om professionele tandpasta te gebruiken (Pearl White). Bezoek ook regelmatig een tandarts of mondhygiënist en probeer koffie, thee en sigaretten tot een minimum te beperken.

Is de bleeklamp veilig?
Zeker! Dankzij een ingebouwde infrarood-filter en een lichtfrequentie die volledig buiten het UV-spectrum valt, zendt de led-lamp die wij gebruiken geen warmte of UV-licht uit. Onze led-lampen zetten 95% van hun energie om in licht en slechts 5% in warmte. Het licht van onze led-lamp is dus volledig veilig voor je gebit en de rest van je mond of lichaam.

Acryl nagels

Kunnen nagels van een nagelbijter of probleemnagels verlengd worden?

Ja zelfs een nagel met de grootte van een kopspeld kan verlengd worden.

Worden de eigen nagels beschadigt bij het dragen van kunstnagels?

Nee, niet als dit op een professionele manier gebeurt. Wat er wel kan gebeuren is dat mensen zelf de kunstnagels willen verwijderen door er aan te peuteren. In dat geval kan er wel beschadiging ontstaan.

Kunnen kunstnagels verwijderd worden als het mij niet bevalt?

Ja zeker, als u merkt dat het u toch niet bevalt kan u uw nagelstyliste vragen om ze terug te verwijderen. Probeer dit niet zelf om blijvende schade te voorkomen.

Baby massage

Hoe oud moet mijn baby zijn voor babymassage?

Vanaf 4 tot 9 maanden is de beste leeftijd voor een shantala babymassage,

Is jouw baby ouder? dat is ook geen probleem wij geven tot 1,5 jaar de babymassage.

Is jouw baby jonger? Je mag vanaf de geboorte de babymassage uitvoeren.