Stay connected:

Lemon Bottle


Lemon Bottle fat dissolving is een uiterst effectieve en veilige formule om plaatselijk vetverlies te bevorderen. Lemon Bottle is een krachtig vetverminderingsserum dat riboflavine (vitamine B2) combineert met andere hoogwaardige ingrediënten om vetcellen af te breken door het vetmetabolisme te versnellen. Het zal vetophopingen op een gerichte, niet chirurgische manier, vernietigen en afvoeren. Het unieke aan Lemon Bottle is dat het vrijwel direct na het aanbrengen begint te werken, met minimaal ongemak en zwelling. Dit product vereist geen hersteltijd, en je kunt al resultaat zien na 24 uur.

 

  • Plaatselijke behandeling van vetophoping
  • Niet-chirurgische ingreep
  • Natuurlijke stofwisseling stimulatie
  • Natuurlijk resultaat
  • Vrijwel pijnloos

Veelgestelde vragen:

Hoelang duurt de behandeling?
De behandeling duurt ± 30 minuten.
Welke gebieden kan je met Lemon Bottle behandelen?
Elk deel van het lichaam waar je het vet kan vastpakken.
Zijn de prikjes zichtbaar na de behandeling?
Na de behandeling kun je last hebben van blauwe plekjes en zwellingen door de injecties. De zwelling verdwijnt binnen 2 uur en de blauwe plekjes binnen 2 tot 3 dagen.
Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?
Drink minimaal 2 liter water en eet geen fast food. Breng de eerste 6 uur na de behandeling geen make-up aan op het behandelde gebied. Na 4 uur is het belangrijk om het behandelde gebied te masseren en hiermee de vloeistof goed te verspreiden.
Zitten er risico’s aan deze behandeling?
De Lemon Bottle behandeling is op natuurlijke basis waardoor de kans op allergieën nihil is. Een injectable behandeling is echter nooit zonder risico’s.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een optimaal resultaat?
Voor een optimaal resultaat raden wij 2 tot 4 behandelingen aan. De vetcellen worden volledig afgebroken. De behandeling hoeft dus niet zoals bij Fillers of Botox herhaald te worden. Tenzij je na de behandeling aankomt en er nieuwe vetcellen worden aangemaakt.
Hoe snel heb ik resultaat?
Binnen 24 uur is het resultaat zichtbaar. Let op: Dit kan bij elk lichaam anders zijn!
Hoe snel kan ik de behandeling herhalen?
Wij adviseren binnen 2 tot 7 dagen de behandeling te herhalen.
Wat kan ik doen voor optimaal resultaat?
Voor een optimaal resultaat raden we aan om binnen 24 uur een cryo sauna te pakken! in combinatie met de lemon bottle en cryo sauna versnel je het proces, dit houdt niet in dat je eventueel minder behandelingen nodig hebt maar wel sneller en beter resultaat zult behalen.
Cryo sauna River in Doetinchem :https://www.cryosaunariver.nl/