Wat zijn ombre brows?

Wat zijn ombre brows?

Wat zijn ombre brows?

Wat zijn OMBREBROWS? 
Bij Ombre brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Met deze nieuwe techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semipermanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.
Hoe ziet een OMBRE BROWS behandeling eruit?
Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.
Hoe lang duurt een OMBRE BROWS behandeling? 
Gemiddeld duurt de PMU behandeling Ombre brows 3 tot 3,5 uur. (kan langer duren i.v.m soort huidtypen) Tijdens de intake wil ik graag weten wat je wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voorteken aan de vorm van je gezicht en uiteraard je wensen.
Als we samen de juiste vorm hebben gecreëerd breng ik een aantal pigmenten aan op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. Hierna starten we met de behandeling.
“Bijtekenen hoeft voortaan niet meer met OMBRE BROWS. Hoe fijn zou het zijn om 2 jaar lang elke ochtend op te staan met perfecte wenkbrauwen? 
Hoe lang gaan OMBRE BROWS mee? 
Ombre brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je PMU. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid/wenkbrauwen omgaat.
Ga je nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Ombre brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.
Waarom OMBRE BROWS? 
Bekijk hieronder de voordelen van ombre brows: 
* Geschikt voor alle huidtype: droog/vet/gecombineerd/grove poriën;
* Zeer geschikt voor de rijpe huid;
* Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading
* Heel natuurlijk poedereffect;
* Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen;
* Touch up gemiddeld pas na 2 jaar;

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *