Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions verwijderen? Wanneer je bijvoorbeeld een tijdje geen wimperextensions wil dragen, of door oogirritaties kan je ervoor kiezen om je wimperextensions te verwijderen. Maar hoe werkt dit? We leggen je in deze blog alles uit.

Wimperextensions zelf verwijderen?

Denk je erover na om wimperextensions zelf te verwijderen? Dit raden wij ten zeerste af, behalve als je zelf als wimperstyliste of beauty professional werkt. De lijm waar de wimperextensions mee vast zitten is namelijk erg sterk en krijg je niet zomaar los. Wanneer je dit toch zelf gaat proberen is de kans erg groot dat je eigen wimpers afbreken en flink beschadigen. Iets wat je natuurlijk in alle gevallen wilt voorkomen. Online lees je ook over wimperextensions verwijderen met babyolie of oog make-up reiniger. Deze producten zijn hier niet voor gemaakt en daarom bestaat ook hier de kans om je eigen wimpers te beschadigen. Zonde! Maar hoe kan je dan wel wimperextensions verwijderen? Wij raden aan om het door professionals in een salon te doen.

Wimperextensions verwijderen in een salon

Wel aan te raden is om de wimperextensions te laten verwijderen in een salon, door gecertificeerde stylisten. In een salon wordt een lash remover gel of een speciale remover creme gebruikt. Dit wordt op de extensions aangebracht, waar de wimperlijm opzit. Dit moet vervolgens even intrekken, waardoor de lijm zacht wordt. Hierna kunnen de extensions heel voorzicht verwijderd worden. Ook dit kan je niet zelf doen, omdat je echt van bovenaf op de wimpers moet kijken om dit proces nauwkeurig uit te voeren. Als je het toch zelf thuis gaat gebruiken is er grote kans dat de remover in je ogen komt, dit is zeer pijnlijk. Thuis beschik je voor ook niet over de juiste tooling en accessoires om de extensions te verwijderen. Kies dus voor een professionele salon, zodat er geen schade zal ontstaan aan je natuurlijke wimpers.

Zelf een wimpersalon, wimperstylist of beauty professional? Kies dan voor onze lash remover gel, het perfecte wimperextensions verwijderen product

Ben je zelf een echte beauty professional, of heb je een eigen salon? Ook dan kunnen we je bij Llashes verder helpen voor het verwijderen van wimperextensions. Zo hebben we een perfect wimperextensions verwijderen product: onze handige lash remover gel. Deze gel is alleen voor professioneel gebruik. Na een korte inwerktijd zijn de wimperextensions gemakkelijk te verwijderen. De substantie is een gel, waardoor deze niet snel in de ogen loopt. Dit draagt dan weer bij aan een veiliger gebruik! Vragen bij het gebruik van deze handige gel voor het verwijderen van wimperextensions? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *