Acryl Nagels

Acryl Nagels

Acryl Nagels

Acryl Nagels

Acryl kan worden gebruikt bij zowel een verlenging-, als een versteviging van de nagels. Eerst worden de nagels en handen klaargemaakt voor de behandeling, middels een mini-manicure. Daarna worden de nagels lichtjes gevijld zodat de acryl beter hecht op het nagelbed. Wanneer je hebt gekozen voor nagelverlenging (ook wel kunstnagels of nep nagels genoemd) worden nu de sjablonen of nageltips geplaatst.

Nu kunnen we beginnen met jouw nieuwe nagels. De acrylpoeder en de vloeistof worden gemengd tot een bolletje en aangebracht op de nagel en gevormd tot de juiste vorm en lengte.

Afwerking acryl

Wanneer alle nagels zijn voorzien van sjablonen, kies je voor ronde nagels, bellerina of almond? Het kan allemaal! In de nagelsalon zijn voorbeelden aanwezig, zodat je een goede keuze kan maken. Vervolgens worden alle nagels nauwkeurig tot dezelfde lengte en naar dezelfde vorm gevijld.

Heb je voor naturel gekozen? Dan kan je de nagels lakken met een shiny  top coat. Wil je een ander kleurtje dan de licht roze kleur van de acryl? Kies dan uit het ruime assortiment gellak of acryl kleuren . Deze gellak wordt in twee lagen aangebracht voor een mooie en gelijkmatige dekking. De gellak wordt vervolgens afgelakt met een top coat naar wens; mat of glanzend.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *