Tanden Bleken

Tanden Bleken

Tanden Bleken

Wilt u ook zo graag stralend witte tanden?

Dat kan bij Nails and Beauty by Renee: Tanden bleken van X-Treme Smile®!

De revolutionaire technologie van X-Treme Smile® zorgt voor een prachtig, wit gebit zonder beschadigingen! Het bevat geen waterstof peroxide zoals traditionele tandenbleek-systemen en is daardoor 100% veilig!

Doordat de gels van X-Treme Smile® als een van de weinigen voldoen aan de Cosmeticaverordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig is in gebruik en dat het geen schade kan veroorzaken in het gebit. De resultaten zijn daarentegen voor een compleet onschadelijk product overweldigend!

Overtuig uzelf en loop naar buiten met een stralend wit gebit, door een behandeling te ondergaan bij Nails and Beauty by Renee!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *