Stay connected:

Tijdens de volume training ga ik jou leren om prachtige 2D tot 6D waaiers te maken. Dankzij deze nieuwe techniek kun je jouw klanten voorzien van mooie, volle wimpers die niet belastend zijn voor de natuurlijke wimper. Deze training is alleen door ervaren wimperstylisten te volgen, je dient dus al een one by one certificaat te hebben. Heb jij nog geen ervaring? Begin dan met de one by one training. iedere training is privé hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

We beginnen de training met een theorie gedeelte waarin ik jou alles over de volume techniek vertel. Daarna gaan we beginnen met het maken van de waaiers. Deze plaatsen wij eerst op een sponsje of een pop, net zoals tot dat jij de techniek onder controle hebt. Wanneer jij er klaar voor bent ga je onder begeleiding een volume set op jouw model plaatsen. Om het af te sluiten ga ik je laten zien hoe je jouw werk het beste kunt fotograferen om deze te promoten op social media. Je hebt voor deze training 1 model nodig, hier dien je zelf voor te zorgen! De gehele training duurt ongeveer 8 uur.

Inclusief:

Je ontvangt bij deze training een #Lashtag starters pakket waarmee jij direct aan de slag kunt en je eerste klanten kunt behandelen. Ik zorg voor een uitgebreide lunch zowel voor jou al jouw model. Na afloop ontvang je een erkend certificaat.

Inhoud starters pakket ter waarde van €137,- incl btw 

1 x Rose Gold LuxuryMink C krul 0.05
1 x Rose Gold LuxuryMink CC krul 0.06
1 x Rose Gold LuxuryMink DKrul 0.07
1 x Tagnology lijm
Volume pincet
LashPallet
Wegwerp lijmpallet

De overige producten worden beschikbaar gesteld.

 €390.- incl btw 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *